Risk & Insurance Management


Financieel Plan

Maak zelf een financieel plan

In MijnGeldzaken.nl maakt je eenvoudig zelf een financieel plan. Een plan dat bij je past. Een plan dat je begrijpt! Een plan dat je zonder hoge extra kosten kunt aanpassen, als je situatie verandert.

  • Maakt gebruik van professionele instrumenten
  • Jouw plan weergegeven in duidelijke grafieken, tijdlijnen en stoplichten
  • Een beoordeling van jouw plan in een FPK-cijfer
  • Professionele hulp in de advieskamer
  • Leuk om te doen
Maak zelf uw financiële plan

Stoplichten beoordelen jouw plan

Via grafieken, stoplichten en de tijdlijn krijgt je een duidelijk beeld van hoe jouw financiële levenspad eruit gaat zien. Met de kleuren groen, oranje en rood zie je in de tijdlijn hoe je ervoor staat.

Het FPK-overzicht toont in één oogopslag de kwaliteit van jouw plan. Snel zie je of je het goed geregeld heeft. Ook in het geval dat je komt te overlijden of jouw partner arbeidsongeschikt wordt.

 

Stoplichten beoordelen uw plan

Zijn jouw risico’s voldoende verzekerd?

Weet je hoe je er financieel voor staat als jij of jouw partner arbeidsongeschikt wordt? Wat als je werkloos raakt? In MijnGeldzaken.nl heb je de mogelijkheid om jouw situatie gedetailleerd te bekijken bij verschillende risico’s die op jouw levenspad kunnen komen. Je neemt de juiste maatregelen voor een zorgeloze toekomst.

Zijn uw risico’s voldoende verzekerd

Optimaliseer jouw hypotheek

In MijnGeldzaken.nl krijg je een duidelijk beeld van de mogelijkheden om een hypotheek te krijgen of over te sluiten. Jouw woonlasten worden weergegeven en vergeleken met de norm die banken hanteren.

Of de hypotheek bij je past hangt niet alleen af van de banknorm. Veel belangrijker is de vraag of je de lasten wilt dragen in relatie tot alle andere wensen die je hebt. Dit is precies wat hypotheekverstrekkers je vaak niet tonen! MijnGeldzaken.nl maakt dit inzichtelijk. Je leeft tenslotte niet alleen voor jouw hypotheek.

 

Optimaliseer uw hypotheek<

Inzicht in jouw toekomstige belastingen

Op basis van de door jou ingevoerde gegevens wordt automatisch de belasting berekend die je de komende jaren vermoedelijk moet betalen. Hierdoor ben je ook in staat om tijdig maatregelen te nemen om jouw belasting zo laag mogelijk te houden.

Inzicht in uw toekomstige belastingen

Financiële Periodieke Keuring

MijnGeldzaken.nl introduceert de Financiële Periodieke Keuring (FPK). Een cijfer laat zien hoe goed jouw plan is. En tips geven aan hoe je een hoger cijfer scoort. Ook kun je advies inwinnen bij mij. Daarvoor is een speciale FPK-service die u veel geld oplevert.

Financiële Periodieke Keuring

vorige pagina <<<<<     >>>>> volgende pagina