Risk & Insurance Management


Wie zijn wij

Wie zijn wij

BVA verzekeringen is een onafhankelijk gespecialiseerd financieel adviesbureau op het gebied van verzekeringen, pensioenen en financiële planning. Dit verzorgen wij zowel voor particulieren als bedrijven waarbij wij voor bedrijven bovendien additionele financiële adviezen verzorgen. Relaties kunnen bij ons terecht voor een gedegen advies en uitvoering van hun financiële belangen.

Onafhankelijk

Als onafhankelijk adviesbureau zijn wij niet gelieerd aan welke maatschappij dan ook. Afhankelijk van kosten, voorwaarden, uw huidige en toekomstige financiële positie en persoonlijke of bedrijfsmatige plannen maken wij een selectie van het aanbod dat voor uw situatie het meest passend is.

Vertrouwen

Onze brede kennis en jarenlange ervaring (sinds 1984) vormt de basis voor het succes. Nieuwe relaties komen veelal op recommandatie van bestaande relaties binnen. Dit zegt veel over de kwaliteit en service van onze dienstverlening maar ook over de persoonlijke aandacht en vertrouwensrelatie.

Oude advieswereld

Niets is gratis. Voor advies-, bemiddelings- en beheerwerkzaamheden ontvangt uw tussenpersoon op de meeste verzekeringsproducten een provisiepercentage van de verzekeringspremies. Dit provisiepercentage varieert van 5% tot 30%. Hier zit een grote tegenstrijdigheid in. U wilt zo min mogelijk verzekeringspremie betalen, maar uw tussenpersoon ontvangt een provisiepercentage over de premie die u betaalt. Hoe hoger de premie des te hoger het provisiebedrag voor de tussenpersoon.

Adviseert uw huidige tussenpersoon echt in uw belang?

Er is vaak ook onduidelijkheid over de werkzaamheden van uw huidige tussenpersoon. Wat doet uw tussenpersoon concreet voor u?

Heeft u een overeenkomst met uw tussenpersoon waarin staat welke dienstverlening u krijgt en ook kunt verwachten?

Nieuwe advieswereld

Met een dienstverleningsovereenkomst van BVA verzekeringen betaalt u alleen een bedrag voor te verrichten diensten gebaseerd op concrete arbeidsuren en een eerlijk en transparant uurtarief. Wij werken niet met provisies. Wij geven alle (indien mogelijk) provisies terug aan de klant. Hierdoor kunt u een aanzienlijk bedrag per jaar besparen op uw verzekeringspremies. Omdat wij niet beloond worden door verzekeraars en banken is ons advies altijd objectief en gebaseerd op de verzekering die het beste past bij uw specifieke situatie. Nu en in de toekomst. In de dienstverleningsovereenkomst die wij met onze klanten aangaan, staat volledig omschreven welke dienstverlening u van ons kunt verwachten. Helder en duidelijk.

Voordelen nieuwe advieswereld

■ Klantbelang staat centraal

■ Transparante vergoeding voor verrichte werkzaamheden

■ Vergoeding adviseur staat in directe relatie met dienstverlening aan de klant

■ Heldere afspraken over de dienstverlening die de klant krijgt

■ Klant bepaalt zelf inhoud dienstverlening

■ Klantgericht en niet productgericht

Waarom een dienstverleningsovereenkomst van BVA verzekeringen

Tegen het risico van overstroming kun je een perfecte dijk aanleggen. Maar nadat de dijk klaar is, moet hij wel worden onderhouden. Doe je dat niet dan raakt de dijk snel in verval en verliest hij zijn beschermende waarde. Precies zo is het met het advies over uw financiële situatie. Wanneer wij ons advies hebben gegeven, mag u er op vertrouwen dat uw verzekeringen goed passen bij uw situatie op dat moment. Maar alleen wanneer wij regelmatig met u contact

onderhouden en samen met u de veranderingen in wet- en regelgeving en de wijzigingen in uw persoonlijke situatie doornemen, kunnen wij zorgen dat uw pakket van financiële diensten blijft aansluiten bij uw actuele situatie.