Risk & Insurance Management


Financiele Planning

De meeste Nederlanders zijn niet zo bezig met hun financiële toekomst. Uit onderzoek blijkt dat mensen vaak pas op latere leeftijd financiële planning serieus nemen. Dat is eigenlijk jammer, want op jongere leeftijd kunt u veel meer zaken tegen lagere kosten goed regelen.

Met een goed financieel plan brengt u uw financiële mogelijkheden op korte maar vooral op lange termijn in kaart.

U kunt toewerken naar een bepaald doel dat u zich stelt en kunt voorzieningen treffen voor als er onverwacht en onverhoopt zaken niet zo gaan als u zich voorstelt. U stemt uw uitgaven en inkomsten op elkaar af en weet exact in hoeverre u aan vermogensopbouw kunt doen.

Als financieel specialist zijn wij uw aangewezen gesprekspartner als het gaat om uw financiële toekomst. En hoe eerder u start met een financieel plan, des te meer kunt u voor uzelf betekenen. U hoeft dan minder opzij te zetten om toch een aantrekkelijk kapitaal op te bouwen of te zorgen voor financiële opvang. Wij geven u graag een goed beeld van uw financiële positie nu en later en adviseren u over verstandige keuzes. En we stellen het plan periodiek bij, afhankelijk van uw persoonlijke ontwikkeling. Een financieel solide toekomst begint vandaag. Neem daarvoor contact met ons op.

Tips

Maak een financieel plan
Het in kaart brengen van uw totale financiële huishouding levert u overzicht, rust en veel zekerheid op. Met een goed financieel plan gaat u met vertrouwen de toekomst tegemoet. Wij vertellen u graag meer over de vele voordelen van financial planning.

Begin tijdig met schenken
Kapitaal opbouwen door sparen of beleggen; u doet het voor uzelf of (ook) voor uw kinderen. In ieder geval niet voor de Belastingdienst. Het kan dan ook verstandig zijn om tijdig te beginnen met schenken aan uw kinderen. U kunt jaarlijks belastingvrij aan uw kinderen schenken. Is uw kind tussen 18 en 35 jaar dan kunt u eenmalig een groter bedrag belastingvrij schenken. Op www.belastingdienst.nl treft u alle informatie aan over schenken en de belastingvrije bedragen.