Risk & Insurance Management


Kwaliteitswaarborgen

NOPD

Ons kantoor is aangesloten bij de Nederlandse Orde van Pensioendeskundigen (NOPD) dit is een beroepsorganisatie van gespecialiseerde pensioenadviseurs. NOPD’ers zijn de aangewezen deskundigen en volledig in staat om pensioen in al z’n facetten te begeleiden. Of het nu gaat om het realiseren van kostenbesparingen of administratieve efficiency, fiscale en civiel-juridische aspecten of de uitvoering van pensioen. Ook zijn zij perfect in staat om pensioen zodanig te communiceren dat het begrijpelijk is voor iedere betrokkene.

www.nopd.nl

Register Intermediair in Financiële Diensten

De doelstelling van het Register is om de kwaliteit van de dienstverlening transparanter te maken en de klant een garantie voor deskundigheid te bieden. Een Registeradviseur hecht veel waarde aan vakbekwaamheid en de kwaliteit van de dienstverlening.
www.rifd.nl

Erkend Hypotheekadviseur

De Stichting Erkenningsregeling Hypotheekadviseurs (SEH), een initiatief van de gezamenlijke hypotheekaanbieders, helpt consumenten bij het vinden van deskundig hypotheekadvies. Zij reikt hiertoe het keurmerk Erkend Hypotheekadviseur uit aan hypotheekadviseurs die aantoonbaar genoeg kennis en ervaring hebben op het gebied van hypotheekadvies. Deze erkenning is persoonsgebonden en geeft u als consument de waarborg van een deskundige hypotheekadviseur.
www.erkendhypotheekadviseur.nl

Autoriteit Financiële Markten

De AFM voert de Wet financieel toezicht (Wft) uit en houdt toezicht op de deskundigheid en integriteit van de dienstverlening van financiële adviseurs. Ons kantoor is bij de AFM geregistreerd en heeft een wettelijke vergunning om te adviseren en te bemiddelen in financiële diensten.
www.afm.nl

Kifid

Ons kantoor besteedt voortdurend grote zorg aan de kwaliteit van onze dienstverlening. Toch kan het voorkomen dat u niet tevreden bent. Als dat zo is horen we dat graag van u, want klachten over onze dienstverlening nemen wij zéér serieus. Zo kennen wij een interne klachtenprocedure en zijn wij aangesloten bij het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (Kifid).
www.kifid.nl