Risk & Insurance Management


Collectief Pensioenadvies op maat

Collectief-Pensioenadvies-op-maatCollectief Pensioenadvies op maat

Wilt u een collectieve pensioenregeling voor uw werknemers of bent aan verlenging toe van uw huidige collectieve regeling?

Al vanaf 1984 ben ik fulltime bezig met pensioen. Mijn klantenkring is zeer divers: bedrijven van 5 tot 100 werknemers op het gebied van o.a. zakelijke dienstverlening, detailhandel, groothandel en industrie. Tevens ben ik actief bij de vrije beroepen. Elk bedrijf heeft zijn eigen kenmerken, wensen en budget. Dat is bij BVA verzekeringen het uitgangspunt voor een goed pensioenadvies.

Jaren vooruit met uw pensioenregeling

Ik start altijd met een uitgebreide inventarisatie. Ik neem de eventuele huidige pensioenregeling, bedrijfsstructuur, -cultuur, wensen, budget en verwachtingen met u door. Dat vraagt van beide partijen in het begin tijd en energie. Maar dit levert u een passende pensioenregeling op, waar u jaren mee vooruit kunt!
 >> klik hier om te kijken wat er bij het opzetten van een regeling allemaal komt kijken.

Ik maak gebruik van Pim (Pensioen inventarisatiemodel). Dit is een online reken- en rapportage applicatie die mij helpt om op efficiënte en juiste wijze invulling te geven aan de AFM Leidraad tweede pijler pensioenadvisering. Met Pim kan ik een vast proces en procedure, ten aanzien van het doorlopen en vastleggen van deze Leidraad, borgen voor de totale organisatie. De wens van de klant om actief te worden betrokken in de inventarisatiefase is tevens een voordeel voor de klant, als gevolg van zelfwerkzaamheid, zijn de kosten aanzienlijk lager. Een tijdsbesparing tussen de 5 en 10 uur is mogelijk.

Samenwerking met pensioenverzekeraars

Ik werk samen met bijna alle pensioenverzekeraars. Kiest u voor een pensioenregeling via BVA verzekeringen? Dan vergelijken wij verzekeraars en hun producten op basis van premie en voorwaarden. Daar het eigenlijk neerkomt op een soort aanbesteding kunt u er van op aan dat  u nooit teveel betaalt en dat de wensen van u als werkgever en de wensen van de werknemers goed worden ingevuld.
Ik heb geen enkel financieel belang bij een pensioenverzekeraar.
Wilt u de mogelijkheden bespreken? Maak dan een kennismakingsafspraak. Meer weten over de waarde van goed pensioenadvies?

Maak met mij een afspraak

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht