Risk & Insurance Management


Huishoudboekje

Inzicht in jouw inkomsten en uitgaven

Inkomsten en uitgaven
MijnGeldzaken.nl bevat een compleet online huishoudboekje (kasboek). Deze is gratis te gebruiken! Hiermee krijg je een duidelijk beeld van waar je jouw geld aan uitgeeft en hoe dit zich verhoudt tot de uitgaven zoals Nibud die stelt voor vergelijkbare huishoudens. Transacties die je inleest van jouw bank(en) worden automatisch gecategoriseerd. Zo weet je direct hoeveel u uitgeeft aan bijvoorbeeld wonen, vrije tijd en eten.

Jouw uitgaven vergelijken met Nibud cijfers

Het is altijd lastig om te beoordelen of er mogelijkheden zijn om te bezuinigen op bepaalde uitgaven of hoe jouw uitgaven eruit zien vergeleken met wat anderen uitgeven. In het huishoudboekje vergelijkt je eenvoudig jouw uitgaven met de waarden die Nibud stelt voor een vergelijkbaar huishouden.

Nibud vergelijken

Koppeling met alle banken!

Het gratis online huishoudboekje van MijnGeldzaken.nl heeft een koppeling met alle banken in Nederland. Hierdoor kunnen jouw transacties vanuit internetbankieren eenvoudig worden ingelezen. De transacties worden automatisch in categorieën verdeeld, zodat je een goed beeld krijgt van waar je jouw geld aan uitgeeft. Deze gegevens zijn ook de basis voor uw financiële plan. Het is trouwens niet noodzakelijk om het huishoudboekje te gebruiken als je een financieel plan wilt maken.

Banken waarmee we samenwerken zijn: ING, Rabobank, ABN Amro, ASN Bank, F. van Lanschot Bankiers, Knab, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank, Argenta, Belfius, BNP Paribas en KBC.

Koppeling met uw banken

Grip op jouw uitgaven met budgetten

Wilt je grip houden op jouw maandelijkse uitgaven? Dan is de budgetoptie in MijnGeldzaken.nl iets voor jou. Hierin geeft je voor de belangrijkste uitgavenposten het budget aan dat je er maandelijks aan wilt besteden. Het maakt niet uit via welke rekening het wordt betaald. Je ziet snel hoe jouw uitgaven zich verhouden tot het gestelde budget.

Budgetten

Veel meer dan een huishoudboekje

MijnGeldzaken.nl geeft je uitstekend inzicht in jouw inkomsten en uitgavenpatroon. Geheel gratis! Maar het is veel meer dan een online huishoudboekje. Als enige biedt het naast een online huishoudboekje je professioneel inzicht in jouw financiële situatie in de toekomst. Dit zowel tot als tijdens jouw pensioen. Zelfs de gevolgen van risico’s als arbeidsongeschiktheid en werkloosheid worden inzichtelijk gemaakt.

 

vorige pagina <<<<<    >>>>> volgende pagina