Risk & Insurance Management


Persoonlijk Advies

Het gemak van online financieel advies

Persoonlijk advies samen

Wij zijn bij MijnGeldzaken.nl  aangesloten. Ik beschikt over de vereiste diploma’s en waarbij goed, onafhankelijk en betaalbaar financieel advies voorop staat.

Het geven van het beste advies staat centraal, niet de verkoop van producten. Via het platform kunt je bij mij online financieel advies inwinnen.

  • Gratis introductiegesprek
  • Goedkoper advies (na de adviestijd die je van jouw werkgever hebt gehad)
  • Hans de Vries jouw adviseur
  • Persoonlijk contact wanneer je wilt
  • Meekijken naar jouw situatie via schermdelen
  • Toekomstbestendig online financieel plan
  • Je hoeft niet in beeld (webcam niet noodzakelijk)

 

Ontmoet jouw adviseur in de online advieskamer

In de online advieskamer van MijnGeldzaken.nl kun je een afspraak maken voor een adviesgesprek. Ook ‘s-avonds of zelfs in het weekend.

foto 1

Gewoon thuis vanachter jouw computer start je het adviesgesprek. Je ziet mij in beeld (webcam advies). Samen kijken we naar jouw financiële situatie, o.a. via schermdelen, en geeft ik je financieel advies.

Ik beschik over aanvullende professionele financiële software om dit goed te kunnen doen in relatief korte tijd. Heb je zelf ook een webcam (is niet noodzakelijk) dan kan ik jou ook zien als je dat wilt, maar dit hoeft niet! Via de kluis van MijnGeldzaken.nl deel je veilig documenten met mij. Weten hoe het werkt? Start een gratis introductiegesprek.

Let op: we kunnen ook gewoon via de telefoon een adviesgesprek voeren over jouw situatie. 

Online advies is goedkoper

Vroeger betaalde je voor financieel advies indirect via het aankopen van een product. Sinds het provisieverbod mag dat niet meer. Nu betaal je jouw financieel adviseur per uur (bij mij per minuut) voor het gegeven advies. Dat geldt trouwens ook voor het advies verkregen bij banken en verzekeraars! Maar hoe goed en onafhankelijk is dat advies, als het gericht is op het verkopen van de eigen producten met significante winstmarges?

MijnGeldzaken.nl is gericht op het geven van het beste onafhankelijke advies voor een betaalbare prijs. Het biedt je alles om jouw eigen advies te maken. Je krijgt professionele hulpmiddelen ter beschikking die voorheen alleen financieel adviseurs hadden. Daarmee kunt je veel zelf doen en ziet je direct de gevolgen van bepaalde keuzes en veranderingen. Bij belangrijke beslissingen is het raadzaam om mij te raadplegen. Dit advies kan nu goedkoper gegeven worden. Je hebt tenslotte zelf al veel gedaan. Ik kan bijna direct starten met het geven van advies. Daarnaast bespaart het op onnodige reiskosten, kostbare kantoren en dure auto’s.

goedkoop advies

 

Online advies is beter

Dat is mijn overtuiging! Met MijnGeldzaken.nl heb je voordat je advies inwint al een goed beeld van jouw financiële situatie. Je bent goed voorbereid, stelt de juiste vragen en laat zich geen knollen voor citroenen verkopen. Het advies wordt door mij getoond en verwerkt binnen de omgeving die je begrijpt.

Het online dossier is en blijft jouw eigendom ook na het advies. Als jouw persoonlijke situatie verandert (je krijgt bijvoorbeeld een nieuwe baan, jouw partner wilt korter gaan werken) dan ben je in staat om zelfstandig de gevolgen daarvan op jouw financiële situatie te evalueren.

 

overzicht advies

Zelf doen waar het kan, advies wanneer het moet

In MijnGeldzaken.nl kun je veel zelf. Onafhankelijker en goedkoper kan eigenlijk niet. Zo evalueert je in de financiële zandbak eenvoudig de gevolgen van financiële keuzes als eerder stoppen met werken of een nieuwe baan. Bij grote financiële vragen is het altijd raadzaam om mij te raadplegen. Via de online advieskamer kan ik in korte tijd veel advies geven omdat ik toegang heb tot jouw dossier. Zo houdt je samen met de mij de vinger aan de pols.

 

Advies afgestemd op jouw wensen

Advies kan ingewonnen worden via onze adviesservices zoals een hypotheekadvies, een pensioenadvies en een complete financiële keuring (FPK-advies). Ook is het mogelijk om voor specifieke vragen advies in te winnen die per minuut wordt afgerekend. Daarbij geldt altijd een focus op het geven van het beste advies tegen relatief lage kosten. Wil je meer informatie voer dan een gratis online introductiegesprek met mij.

 

Hypotheekadvies

 

vorige pagina <<<<<<     >>>>>> volgende pagina